Felnőttek részére

Köszönjük, hogy érdeklődik a Botafogo Táncegyüttesben való táncolás lehetőségei iránt!

A táncegyüttes táncmesterei által tartott felnőtt tanfolyamoknak kettős célja van: egyrészről megtanítani olyan táncokat, amelyeket bármilyen stílusban megszólaló zenére táncolni lehet, másrészről pedig jóhangulatú szórakozási lehetőséget biztosítani, ami a mai "stresszes" világunkban felüdítő oázisként hat.

A tanfolyamokon a világtánc program táncait sajátíthatják el a résztvevők (samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble, jive, angol keringő, tangó, bécsi keringő, foxtrott, valamint mambó, salsa, rock'n'roll, swing), valamint néhány -tánccal kapcsolatos- illemtani szabály is megemlítésre kerül.

Mivel a tanult táncok páros táncok, ezért előny, ha valaki táncpárral jön, de természetesen az egyedül jövők is megtanulnak táncolni, hiszen az órákon mindenkinek biztosítunk lehetőséget a párban való táncolásra is.

Tanfolyamok felnőttek részére (20 éves kortól)

Helyszín: Budai Táncklub, Budapest II., Kapás u. 55. (Margit krt. sarok).

(Budapest X., XVII., XVIII. és XIX. kerületében induló lehetőségekről kérem érdeklődjön a +36202393092-es telefonszámon.)

Telefon: +36209384504

E-mail: tarsastanc (kukac) botafogo (pont) hu

A következő felnőtt kezdő tanfolyam 2024. március 20-án, szerdán 20:30 órakor indul. A már meglévő csoportokba való csatlakozás lehetőségéről kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Online jelentkezési lap

Kezdő, Haladó, Ezüst, Arany és Gyémánt csoportok: Szerdánként 18:30-21:30 óra között és csütörtökönként 18:00-21:00 óra között, 60 perces foglalkozások.

Ha csatlakozni szeretne valamelyik haladó kurzushoz, akkor előzetesen kérem egyeztessen, hogy melyik szinten érdemes bekapcsolódnia a már létező csoportokba! Ebben az esetben egyszeri próbaórára is van lehetőség.

Kérjük, hogy a táncórákra hozzanak magukkal puhatalpú váltócipőt, vagy tánccipőt!

A tanfolyam díja: 20.000,- Ft / 8 alkalom (60 perc/alkalom)

Táncmester: Dalotti Tibor

Online jelentkezési lap

Budakörnyéki érdeklődőknek ajánljuk Budakeszi tagozatunkat, amelyről információk a linkre kattintva érhetők el.